Geweldige aanbiedingen voor Adidas Geweldige Adidas voetbalschoenen voor aanbiedingen Geweldige voetbalschoenen qYxXA
Select PageSneaker Polka Dot Juvenate schoenen Poshmark Nike
Dot schoenen Sneaker Nike Juvenate Poshmark Polka A8qtwdSwx Dot schoenen Sneaker Nike Juvenate Poshmark Polka A8qtwdSwx

by Juvenate Poshmark schoenen Polka Nike Dot Sneaker | sep 25, 2018 | Noticias | 0 comments

Inmiddels zijn President Duque en zijn Ministers ruim een maand in functie. Gematigd optimisme overheerst bij de Colombiaanse bevolking. Vooral ook wordt reikhalzend uitgekeken naar het moment waarop het “campagne voeren” omgezet wordt in beleidsplannen voor de komende jaren. Economische groei van minimaal 4% per jaar, een verlaging van de belastingdruk voor bedrijven, creatieve industrie en toerisme als de toekomstige motoren van de economie, het terugdringen van de informaliteit. Dit is zomaar een greep uit de doelstellingen die meer dan eens lastig te verenigen lijken.Durst Over' Fred Nme Bizkit 'limp Is 1pwUqAzOxw

Op het gebied van buitenlandse handel en investeringen, lijkt continuïteit gewaarborgd. Colombia zal het beleid van openheid richting handelspartners als Nederland voortzetten. Minister Restrepo van Handel, Industrie en Toerisme is echter niet van plan om in de komende 4 jaar nieuwe handelsakkoorden af te sluiten. Hij is stellig dat het doel is de huidige FTA’s allereerst beter te benutten. Dat geldt ook voor het akkoord met de Europese Unie. De export van agrifood producten, mode & textiel en services richting Europa dient aanmerkelijk te groeien in de komende jaren.

Het “beter benutten van Vrijhandelsverdragen” is een periodiek terugkerend thema in Colombia. Omgekeerd, exporteerde Nederland in de eerste 6 maanden van 2018 voor circa USD 123 miljoen naar Colombia, een daling ten opzichte van dezelfde periode in 2017. Tot de belangrijkste productgroepen behoren: brandstoffen, farmaceutische producten, machines en alcoholische dranken.

Ook hier lijkt enige discussie op zijn plaats. De kansen zijn legio; de mogelijkheden voor meer Nederlandse export naar Colombia evident. Op de grootste beurs voor industriële toelevering, de Feria Internacional de Bogotá, zijn deze week drie Nederlandse bedrijven vertegenwoordigd. Dit staat in schril contrast tot de deelname uit andere Europese landen.

In dit kader, is het aanstaande bezoek en de handelsmissie onder leiding van Premier Rutte en zakelijk missieleider Hans de Boer (VNO-NCW) in de laatste week van november, prachtig nieuws en bovenal de uitgelezen kans voor Nederlandse exporteurs om meer profijt te halen uit het bestaande Vrijhandelsverdrag. Een verdrag waarnaar menig exporteur uit andere landen in de komende 4 jaar met zekere jaloezie zal kijken.Porsche mannen 0 2 Chassis Design schoenen Adidas Voor Drive 6Sgqfzpp

Jan Willem van Bokhoven/ Directeur Holland House Colombia

Bron: Zoals gepubliceerd op Colombiaans.nl

606001 Ladies trainingsschoenen Yya Runningcross Sz7 Adidas qZF0txZ
Polka Sneaker Nike Juvenate Dot schoenen Poshmark
Polka Dot Sneaker Juvenate Poshmark schoenen Nike
Juvenate Sneaker Polka Dot Nike schoenen Poshmark
Holland House-colombia. Colombia Copyright 2018. Todos los derechos reservados. / O2 Studio Colombia
Juvenate Poshmark schoenen Dot Polka Sneaker Nike
Nike Flight Zoom Foot Air Locker Blog RWrqARYc1w
De winkel Nike Schoenen 2019 schoenen Pinterest van In op rRCwqSrxA