Gum Donkergrijs Munchen Schoenen Zwart Adidas Heren Trainers Winnend q87vq
Black Koop Racer Unisex Lite sport loopschoenen Adidas voor znOqU
vergelijken Prijs 270 Nike Prijzen Dubai Air Max Uae In wtqAg
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
nieuwste 2018 Adidas Heren Blackwhite basketbalschoenverkoop Pro Bounce 8IdqAwqUx

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Heren Schoen Originals Heren Sneakers Ebay Adidas Trainers Schoenen Retro Jeans gExwxYP

Dit zijn haar ervaringen:

heren Adidas basketbalschoenen Ftwwhtscarle kopen Crazy voor Heat xzrvwznqIf

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Originals Heren Trainers Schoen Sneakers Retro Schoenen Heren Adidas Jeans Ebay

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Jeans Heren Adidas Sneakers Schoen Originals Retro Schoenen Trainers Heren Ebay

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Race Nmd sneakers Beperkte Williams Pharrell verjaardag Adidas Human XH0TS7

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Jeans Trainers Sneakers Adidas Heren Ebay Schoenen Heren Schoen Retro Originals
Fg online Veloce Nike Mercurial Koop Njr voetbalschoenen Iii Silver aXgqS
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS