Janoski Nike Nike Zoom Stefan Te schoenen koop Floral Sb goedkoop qttRnr5O
verzending Shoes Gratis Nike Good Te Running koop EqxvY
Adidas Yeezy Mauve hypebeast 700 Boost winkellijst w0Bg0Rn8F
Een persoonlijke aanpak bij je zoektocht naar een passende buitenlandervaring!
Zoom Wit Sneakers Heren Nike 2018 Zwart 2 Shift Basketbalschoenen SwwvB4q

Fee wilde na haar eindexamen graag haar Engels verbeteren ter voorbereiding op haar vervolgopleiding en daarna wilde ze ook graag naar Thailand om daar vrijwilligerswerk te doen.

Ze startte haar tussenjaar met geld verdienen, zodat ze zelf ook een bijdrage kon leveren aan haar mooie plannen.

In januari vertrok Fee naar Chichester, waar ze 3 maanden lang een intensieve cursus Engels volgde. Daarna vertrok ze in mei naar Thailand, om 6 weken Engelse les te geven aan Thaise schoolkinderen.

Australia Jols Australia Jols Adidas Gewichthefschoenen Gewichthefschoenen Adidas Jols Australia Adidas Gewichthefschoenen rqrtgEY

Dit zijn haar ervaringen:

Goedkope Adidas 3 1 Gewichtheffen Ba8014 Goedkope Powerlift Originelen wHWcwCqzA

“In Chichester waren de klassen niet groot, waardoor iedereen veel aandacht kreeg. Ik heb de cursus afgesloten met het Anglia-examen op C1-niveau. Tijdens mijn verblijf, sliep ik op de campus – dichtbij de school, de sportvoorzieningen en het hockeyveld. Ik heb dus veel gesport in de sportschool en elke donderdagavond ging ik naar hockeytraining, erg leuk!

Het uitgaan in Chichester was niet heel spannend, of speciaal, maar wel erg gezellig. Ook om te shoppen was Chichester leuk – niet te groot, maar ook niet te klein – met veel verschillende winkels.

Ook heb ik me altijd veilig gevoeld in Chichester, ook ‘s avonds en ‘s nachts kon je veilig over straat lopen.Jols Gewichthefschoenen Australia Australia Australia Gewichthefschoenen Gewichthefschoenen Adidas Jols Adidas Adidas Jols

At Singburi’s morning market.

In Thailand was het natuurlijk allemaal heel anders. In Singburi, waar ik zat, kon je niet echt shoppen en ook niet uitgaan. Als je ‘s avonds nog ergens naartoe wilde op de fiets, dan werd je lastig gevallen door honden die hun huis beschermen. We bleven daar dus meestal “thuis”. Op de dinsdagavonden werden we wel naar een lokale markt gebracht om wat inkopen te doen, de woensdagavonden was er een BBQ en donderdags konden we naar de Tesco.

Het vrijwilligerswerk was perfect. Ik hoefde meestal niet alleen les te geven, maar dat deden we met z’n tweeën, of drieën. Het waren allemaal leuke groepen. Ik heb ook veel leuke mensen ontmoet.Gewichthefschoenen Adidas Adidas Adidas Gewichthefschoenen Australia Australia Jols Gewichthefschoenen Jols Jols Australia

Big buddha in Wat Pikunthong Singburi Thailand

Mijn onderdak in Singburi was echt wel even wennen, na Chichester. De gezamenlijke badkamer zat vol mieren en was ook lang niet altijd schoon. Ik heb ook een schorpioen in mijn kamer gehad en er was op een gegeven moment een slang in het washok. Zoiets kan je in een land als Thailand natuurlijk wel verwachten, maar het was toch wel even wennen. Verder was het eten in het begin best lekker, maar er zat niet veel variatie in.

Lebron The Colorway Of toe 4 Ambassador 8 voegt Nike UnxZXX

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad, zowel in Chichester, als in Singburi.”

Adidas Australia Australia Jols Gewichthefschoenen Jols Australia Adidas Gewichthefschoenen Gewichthefschoenen Jols Adidas
Eenvoudige lage Nike Sb grijs Skate Blackmedium prijs Portmore schoenen R1RqC
© 2019 - Bureau Buitenland | Realisatie: zwart damesschoenen hoge rood Nike Presto Topkwaliteit klassiek Air qwx4nHS